Geslaagde scriptiebegeleiding

Heerlijk als je er mailtje binnenkomt met als titel ‘Geslaagd!’ Want het blijft altijd spannend. Ook voor de begeleiders van de Scriptiestudio.

Afstuderen dankzij scriptiehulp

De cijfers van de geslaagden lopen uiteen. Een paar zessen en zevens maar ook een dikke acht. In alle gevallen zijn de studenten superblij dat het ze is gelukt. Niet alleen omdat het een eind betekent aan een zware tijd van werk combineren met onderzoeken, analyseren en schrijven, maar zeker ook omdat ze nu (eindelijk) weer tijd hebben voor hun gezin en andere leuke dingen. Dat staat dan ook steevast in het voorwoord van de scriptie: dank aan de gezinsleden voor het geduld en de steun.

“Net te horen gekregen dat ik ben geslaagd!! Ik ben blij!!”

Succesvol begeleid door de Scriptiestudio

Studenten hebben scriptiehulp ingeroepen omdat ze er alleen en met minimale begeleiding vanuit hun opleiding geen gat meer in zagen. Vastgelopen in het theoretisch kader, de methode of één van de andere onderdelen.  De begeleiders van de Scriptiestudio helpen deeltijdstudenten om structuur aan te brengen in de enorme hoeveelheid informatie en onderzoeksdata. Met een stap-voor-stapaanpak krijgen studenten weer grip op hun scriptie en hun onderzoek. Sommigen hebben aan enkele besprekingen genoeg om weer zelfstandig verder te kunnen, anderen willen begeleid worden van scriptieopzet tot aan het inlevermoment. Maar allemaal zijn ze blij dat ze de hulp hebben ingeroepen. Anders waren ze er niet uitgekomen.

“Ik heb de gespreksopname teruggeluisterd en ben ermee aan de slag gegaan. Ik ben je heel dankbaar! Ik snap het nu eindelijk.”

Schakel op tijd scriptiehulp in

Een scriptie schrijven is een hele onderneming. Zeker als de begeleiding vanuit jouw opleiding minimaal is. Neem daarom op tijd contact met ons op als je vastloopt en door de bomen het bos niet meer ziet (wachten tot de bomen verdwijnen heeft weinig zin). Het bespaart je een heleboel frustratie en wanhopig staren naar de knipperende cursor. En vooral tijd.

“Graag wil ik je bedanken voor al je hulp. Ik ben erg blij dat het succesvol is geweest, zonder jou was het niet gelukt!”