Begeleiders

Marc Draijer

marc-descriptiestudioMarc Draijer is senior scriptiebegeleider bij de Scriptiestudio. Hij werkte jarenlang als docent Communicatievaardigheden in het hbo en was docent Academische en communicatievaardigheden aan de universiteit Twente (Engels/Nederlands) voordat hij besloot om zelfstandig verder te gaan. Marc heeft honderden studenten begeleid met hun scripties en papers en ziet snel wat er verbeterd kan worden. Zijn missie als scriptiebegeleider: studenten de edele kunst van het gestructureerd, helder en lezersgericht schrijven bijbrengen.

Ik vind het altijd weer boeiend om te ontdekken waar in de scriptie de schoen wringt om daarna samen met de student te bedenken hoe er een goedlopend en onderbouwd verhaal van te maken is.

 

Marjon Guljé

senior scriptiebegeleidster MarjonMarjon Guljé-Roos is senior scriptiebegeleider bij de Scriptiestudio. Ze werkte in het hbo als docente Communicatievaardigheden, journalistiek en creatief schrijven. Daarna was ze als docent Academische en communicatievaardigheden verbonden aan de universiteit Twente. Sinds 2014 is ze gediplomeerd coach. Momenteel werkt ze zelfstandig als tekstschrijfster, coach en scriptiebegeleidster. Marjon werkt volgens het motto: ‘helder denken, helder schrijven’ en heeft als scriptiebegeleider al heel wat scriptieschrijvers geholpen orde te scheppen in hun hoofd en in hun scriptie.