Scriptiebegeleiding

 

Nee, je bent niet de enige

…die scriptiebegeleiding buiten je opleiding zoekt. Net als jij kunnen veel deeltijdstudenten niet uit de voeten met de (beperkte) begeleiding die ze krijgen vanuit de opleiding. Net als jij zijn er mensen die een drukke baan en een druk gezin moeten combineren met een veeleisende studie. En net als jij zijn er talloze studenten in het hoger onderwijs die zich in het diepe gegooid voelen zonder behoorlijk zwemles te hebben gehad. Dus we snappen heel goed dat je op zoek gaat.

De Scriptiestudio biedt je scriptiebegeleiding op maat

Jij weet wat je nodig hebt. We adviseren je over de opbouw, inhoud en samenhang van je scriptie en vertellen je wat je naar ons idee moet aanpassen. We gaan daarbij uit van de richtlijnen van jouw opleiding en van de feedback of beoordeling die je mogelijk al van je docenten hebt gehad. Maar jij houdt de regie. Wil je het alleen over spelling hebben? Prima, doen we dat, ook als we vinden dat er meer zou moeten gebeuren (en dat zullen we altijd duidelijk aangeven). Want…

…het is jouw scriptie

En omdat het jouw scriptie is, jouw ‘proeve van bekwaamheid’, zoals dat zo mooi heet, moet je zelf het werk doen. Natuurlijk, wij adviseren je daarbij, leggen uit, geven voorbeelden, laten zien, stellen oplossingen voor en geven zelfs tips voor literatuur, maar het echte (schrijf)werk doe jij. We schrijven dus geen scripties. En ook geen hoofdstukken. Alleen dan kun je later terecht trots zijn op die geslaagde scriptie die jij hebt geschreven. Met een beetje begeleiding van buitenaf.

Als deze vorm van scriptiebegeleiding je aanspreekt, ben je bij de Scriptiestudio aan het goede adres.